Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Volg ons

Opstellen koopakte

HEEFT U EEN BOD OP UW WONING GEACCEPTEERD? GEFELICITEERD! NU IS HET TIJD OM DE VERKOOP OFFICIEEL TE MAKEN.​

/
/
/
Opstellen koopakte

Bij de verkoop van een huis worden alle gemaakte afspraken tussen de verkopende en kopende partij opgenomen in een koopakte. En dat is best nog een uitdaging. Daarom kunt u dit beter overlaten aan een specialist van Westhuis Makelaardij. Want vergeet niet: een klein foutje kan grote (financiële) gevolgen hebben.

In het koopcontract nemen we alle gegevens van de koper en verkoper en eventuele voorwaarden op. De prijs die voor de woning betaald wordt, de datum van overdracht en andere (aanvullende) afspraken rondom de aankoop en verkoop van een huis. Na het opstellen van de voorlopige koopakte, die u natuurlijk samen met uw makelaar goed controleert, wordt het ondertekende contract naar de verkopende partij verzonden.

Een koopcontract is bindend. Voor u én voor de tegenpartij. Wel heeft een koper drie dagen bedenktijd. Binnen deze drie dagen kan een koper het koopcontract zonder gevolgen ontbinden. Zijn in het contract ontbindende voorwaarden opgenomen, bijvoorbeeld rond het verkrijgen van de financiering? Dan kan een koper ook op een later moment afzien van de koop.

Heb je verhuisplannen?

Westhuis Makelaardij is de sleutel naar jouw droomhuis.
Neem direct contact op en maak jouw woondroom waar!

Wonen aan het water

Altijd al gedroomd van heerlijk en sfeervol wonen aan het water? Ontdek ons uitgebreide aanbod van woningen voor waterrijk wonen. Op naar het goede, groene leven!

Huis kopen in Schagen

Wilt u een huis kopen in Schagen? Dat betekent betaalbaar wonen in een historische en bruisende stad. Wonen in Schagen? Méér waar voor uw geld!