Een huis verkopen

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan bent u bij Westhuis Makelaardij écht aan het juiste adres! Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid en goede verkoopresultaten. Niet voor niets is de slogan van ons bedrijf: ACTIEF & BETROKKEN.

/
/
Een huis verkopen

Onze aanpak

We beginnen altijd met een vrijblijvend adviesgesprek en een gratis waardebepaling bij u thuis. Ons goed geoliede team met vele jaren ervaring in de makelaardij presenteert uw woning op de best mogelijke manier. Dagelijks leggen we nieuwe verbindingen tussen verkopers en kopers voor snel verkoopsucces. Uiteraard tegen de beste voorwaarden. Een ingewikkelde puzzel waarin we zeer kundig zijn. Verkopen is ons vak!

Onze acties

We brengen uw woning op vele manieren onder de aandacht bij een groot publiek. Opvallende bedrijfsreclame, online zichtbaarheid op de grootste websites, gerichte campagnes via social media en advertenties op de achterpagina’s van plaatselijke en regionale kranten, die het gehele jaar door op de deurmat vallen, zijn een kleine greep uit onze succesvolle (marketing)acties. Uiteraard is de ‘verkocht-sticker’, die wij jaar in, jaar uit veelvuldig opplakken, nog altijd de beste marketing. Als dat geen opvallen is?!

Heb je verhuisplannen?

Westhuis Makelaardij is de sleutel naar jouw droomhuis.
Neem direct contact op en maak jouw woondroom waar!

Wonen aan het water

Altijd al gedroomd van heerlijk en sfeervol wonen aan het water? Ontdek ons uitgebreide aanbod van woningen voor waterrijk wonen. Op naar het goede, groene leven!

Huis kopen in Schagen

Wilt u een huis kopen in Schagen? Dat betekent betaalbaar wonen in een historische en bruisende stad. Wonen in Schagen? Méér waar voor uw geld!