Volg ons

Een huis kopen

Heeft u verhuisplannen en bent u benieuwd naar uw kansen op de woningmarkt? Heeft u uw droomhuis al gevonden? Of weet u niet waar u moet beginnen? Bij de aankoop van een woning komt heel wat kijken. Laat geen buitenkansje of woonwens aan u voorbijgaan en schakel de professionele hulp van onze aankoopmakelaars in!

/
/
Een huis kopen

De grootste investering in uw leven

Een huis kopen… Voor veel mensen is het één van de grootste investeringen in het leven. Als aankoopmakelaar nemen we u alle zorgen uit handen. Vertrouwen op onze expertise en marktkennis betekent een woning aankopen tegen de beste voorwaarden. Natuurlijk op basis van NO CURE NO PAY!

Wat doet een aankoopmakelaar?

Als aankoopmakelaar brengen we allereerst uw woonwensen in kaart. Daarnaast zijn we aanwezig bij bezichtigingen, informeren we u over de bouwkundige staat van de woning en maken we de echte waarde inzichtelijk. Uiteraard begeleiden wij de onderhandelingen met de verkopend makelaar. Komen we tot overeenstemming? Dan controleren we de koopakte en spreken we deze van A tot Z met u door, zodat u precies weet welke kleine lettertjes in het koopcontract staan.

De ‘all-inclusive’ aankoopmakelaar

Na het tot stand komen van de koop begeleiden wij u ook bij de verdere afhandeling. We houden zicht op de financieringstermijn en op naleving van de gemaakte afspraken. Voorafgaand aan de overdracht bij de notaris inspecteren we samen nog één keer de woning om te controleren of alles in orde is. Daarna gaan we met u mee naar de notaris voor de officiële overdracht. En doet er zich daarna nog onverwachts een verrassing voor? Ook dan staan wij als ‘all-inclusive’ aankoopmakelaar voor u klaar!

Heeft u verhuisplannen?

Westhuis Makelaardij is de sleutel naar jouw droomhuis. Neem direct contact op en maak jouw woondroom waar!

Ook verkopen via Westhuis Makelaardij?

Klik hier om direct een gratis waardebepaling aan te vragen of maak een afspraak via 0224 217 119.

Landelijk wonen

Rust, ruimte, vrijheid. Wie wil dat nu niet? Westhuis Makelaardij is specialist in landelijk wonen in Noord-Holland. Bekijk direct het woningaanbod voor landelijk wonen.

Nieuwbouw

Een gloednieuw thuis, helemaal ingericht naar uw wensen. Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning? Wij begeleiden u van zoektocht tot oplevering.