Onderhandeling

Als verkoopmakelaar én aankoopmakelaar staat Westhuis Makelaardij zowel woningverkopers en woningzoekenden bij in het verkoop- en aankooptraject.

/
/
/
Onderhandeling

Met onze ruime marktkennis adviseren we u vakkundig over de vraagprijs en het uitbrengen van bijvoorbeeld een tegenbod. Daarbij houden we rekening met alle factoren die een rol spelen. Wat u zelf heeft betaald voor de woning, maar ook wat u geïnvesteerd heeft in het huis.

Bij het verkopen of aankopen van een woning draait het natuurlijk om één ding: de uiteindelijke koop- of verkoopprijs. In samenspraak met uw verkoopmakelaar heeft u een vraagprijs vastgesteld. Heeft u na de eerste bezichtigingen een of meerdere biedingen op zak? Heel fijn! Maar, vaak is het ook even slikken want het eerste bod van een mogelijke koper is in de meeste gevallen niet meteen de prijs die u voor ogen heeft. Tijd om te onderhandelen dus!

Op basis van onze expertise geven we u realistisch advies over de beste verkoopprijs. Weet u wat u minimaal wilt ontvangen voor uw woning? Dan kan het ‘verkoopspel’ beginnen. We bespreken de binnengekomen biedingen en doen, als u daartoe bereid bent, een tegenbod bij de kopende partij(en). Als er ruimte voor onderhandeling is, is de kans groot dat beide partijen elkaar snel weten te vinden.

Het verkopen of aankopen van een woning is een ingewikkeld en uitdagend proces waarbij u al snel duizenden euro’s kunt besparen, verdienen óf verliezen. Onze vakmensen staan u actief bij in deze spannende periode. Dat doen we door het bieden van het best mogelijke advies, voor het beste resultaat. Of u nu een huis verkoopt of koopt, onze ervaren makelaars vinden altijd de juiste én succesvolle onderhandelingsstrategie!

Heb je verhuisplannen?

Westhuis Makelaardij is de sleutel naar jouw droomhuis.
Neem direct contact op en maak jouw woondroom waar!

Wonen aan het water

Altijd al gedroomd van heerlijk en sfeervol wonen aan het water? Ontdek ons uitgebreide aanbod van woningen voor waterrijk wonen. Op naar het goede, groene leven!

Huis kopen in Schagen

Wilt u een huis kopen in Schagen? Dat betekent betaalbaar wonen in een historische en bruisende stad. Wonen in Schagen? Méér waar voor uw geld!