Bouwkundig
Advies

Een huis kopen, dat is niet zomaar iets. What you see is what you get, maar dat geldt ook voor mogelijke bouwkundige problemen, achterstallig onderhoud en risico’s die u door uw ‘roze bril’ over het hoofd ziet. Met bouwkundig advies door een ervaren bouwtechnisch adviseur voorkomt u teleurstellingen én financiële tegenvallers.

/
/
/
Bouwkundig advies

Heeft u uw droomhuis op het oog?

Dan nemen wij de woning graag voor u onder de loep. We voeren een bouwkundige inspectie uit en leggen onze bevindingen vast in een bouwtechnische keuring. Zo weet u precies wat de staat van de woning is, of het huis goed onderhouden is en wat de kosten zijn die u op korte en lange termijn moet maken. Wéét wat u koopt en hoe u uw nieuwe huis nóg mooier maakt.

Landelijk wonen

Rust, ruimte, vrijheid. Wie wil dat nu niet? Westhuis Makelaardij is specialist in landelijk wonen in Noord-Holland. Bekijk direct het woningaanbod voor landelijk wonen.

Huis kopen in Schagen

Wilt u een huis kopen in Schagen? Dat betekent betaalbaar wonen in een historische en bruisende stad. Wonen in Schagen? Méér waar voor uw geld!