Volg ons

Gratis waardebepaling

We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk betrokken te zijn bij jouw verhuisplannen. Daarom komt een makelaar van Westhuis Makelaardij graag bij je langs voor een gratis waardebepaling van jouw woning.

/
/
Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk betrokken te zijn bij uw verhuisplannen. Daarom komt een makelaar van Westhuis Makelaardij graag bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw woning.

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek vertellen wij u wat de waarde van uw woning is en hoe de woningmarkt er momenteel voor staat. Ook vertellen wij wat u allemaal kunt verwachten bij de verkoop van uw woning én wat u van ons als makelaar mag verwachten. Kiest u voor Westhuis Makelaardij, dan bent u verzekerd van een actieve aanpak.

Heeft u interesse in een gratis waardebepaling?

Een van onze betrokken makelaars komt graag bij u langs! Vul het formulier in of bel voor een afspraak 0223 - 61 70 44.

Landelijk wonen

Rust, ruimte, vrijheid. Wie wil dat nu niet? Westhuis Makelaardij is specialist in landelijk wonen in Noord-Holland. Bekijk direct het woningaanbod voor landelijk wonen.

Nieuwbouw

Een gloednieuw thuis, helemaal ingericht naar uw wensen. Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning? Wij begeleiden u van zoektocht tot oplevering.