Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Volg ons

Diensten

BENT U OP ZOEK NAAR UW DROOMHUIS? WILT U UW HUIS VERKOPEN? OF BENT U BENIEUWD NAAR DE WAARDE VAN UW WONING? WIJ KOMEN GRAAG VOOR U IN ACTIE!

/
Diensten

Aankoop

Heeft u verhuisplannen en heeft u uw droomhuis gevonden? Of weet u niet waar te beginnen? Bij de aankoop van een woning komt heel wat kijken, dus schakel professionele hulp in! Als aankoopmakelaar ontzorgen we u tijdens het gehele aankoopproces en helpen we u bij het vinden van uw perfecte nieuwe thuis. Succes verzekerd!

Verkoop

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan bent u bij Westhuis Makelaardij écht aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid en goede verkoopresultaten. Niet voor niets is ‘Actief & Betrokken’ de slogan van ons bedrijf. Uw huis verkopen, voor de beste prijs? Op de aanpak van Westhuis Makelaardij kun u bouwen!

Vind uw
woning

Bent u op zoek naar een nieuw huis? Wij maken het vinden van uw droomhuis een stuk makkelijker én leuker. Geef in de zoekopdracht aan waar u wilt wonen, in welke prijsklasse u een huis zoekt en welke woonstijl u het meest aanspreekt. Wij tonen u direct een overzicht van de woningen, die perfect passen bij uw woonwensen.

Taxaties

Op het moment dat u een huis wilt kopen of verkopen wilt u natuurlijk weten wat de marktwaarde is. Westhuis Makelaardij verzorgt professionele taxaties. Het bepalen van de marktwaarde is maatwerk. Dankzij onze ruime ervaring en kennis van de regio kunt u altijd vertrouwen op een goede en realistische vraagprijs, voor snel verkoopsucces. Onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI, het landelijke keurmerk voor woningtaxaties.

Huren

Studenten, particulieren en expats opgelet! Op zoek naar een tijdelijke woning? Westhuis Makelaardij helpt bij het vinden van het perfecte huurhuis. Wij bieden een ruim assortiment aan huurwoningen, voor elk budget. Met onze uitstekende kennis van de lokale woningmarkt begeleiden we u volledig bij de zoektocht naar uw nieuwe huurhuis. Wij letten op de kleine lettertjes en zetten de puntjes op de i, zodat u zorgeloos woont. Ontdek nu ons aanbod!

Waardebepaling

Heeft u verhuisplannen? Of bent u benieuwd wat uw woning waard is in de actuele huizenmarkt? We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk betrokken te zijn bij het verkopen van uw huis. Daarom komen we graag bij u langs voor een gratis waardebepaling. Tijdens een goed gesprek vertellen we u wat uw woning waard is en hoe de actuele woningmarkt zich ontwikkelt. Nieuwsgierig? Maak direct een afspraak en wij komen in actie!

Wonen aan het water

Altijd al gedroomd van heerlijk en sfeervol wonen aan het water? Ontdek ons uitgebreide aanbod van woningen voor waterrijk wonen. Op naar het goede, groene leven!

Huis kopen in Schagen

Wilt u een huis kopen in Schagen? Dat betekent betaalbaar wonen in een historische en bruisende stad. Wonen in Schagen? Méér waar voor uw geld!