Taxaties & hypotheken: een vak apart

Bij Westhuis Makelaardij kunt u terecht voor (NWWI-)taxaties en hypotheekadvies.

/
/
/
Taxaties & hypotheekadvies

Taxaties

U heeft een taxatierapport nodig voor de aanvraag van een financiering of voor het oversluiten van een hypotheek. Bijvoorbeeld wanneer u een woning gekocht heeft of wanneer u wilt verbouwen via een bouwdepot. Maar ook bij een nalatenschap, voor de fiscus of in geval van een scheiding kan een taxatierapport benodigd zijn.

Een taxatierapport is bij ons snel geregeld. U kunt bij ons terecht voor elke woningtaxatie, ook zogenaamde NWWI-taxaties. Binnen enkele dagen heeft u het rapport in tweevoud in huis. De taxatierapporten van Westhuis Makelaardij worden door elke bank en financiële instelling in Nederland geaccepteerd.

Hypotheekadvies

Het vinden van de beste hypotheek begint met het beste advies. Wij werken samen met experts uit de regio, die u helpen bij het afsluiten van de hypotheek die staat als een huis. Nu en over tien jaar. Wij staan, net als onze partners, voor onafhankelijk advies voor het afsluiten, oversluiten en aanpassen van uw hypotheek. Wat uw financiële situatie ook is en waar u ook staat in uw leven, wij zorgen ervoor dat u nét even lekkerder op de bank zit. Plan direct een vrijblijvend gesprek in en kom kennismaken. Want voordat we over geld praten, willen we u eerst beter leren kennen.