Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Volg ons

Taxaties & hypotheken: een vak apart

Bij Westhuis Makelaardij kunt u terecht voor (NWWI-)taxaties en hypotheekadvies.

/
/
/
Taxaties & hypotheekadvies

Taxaties

U heeft een taxatierapport nodig voor de aanvraag van een financiering of voor het oversluiten van een hypotheek. Bijvoorbeeld wanneer u een woning gekocht heeft of wanneer u wilt verbouwen via een bouwdepot. Maar ook bij een nalatenschap, voor de fiscus of in geval van een scheiding kan een taxatierapport benodigd zijn.

Een taxatierapport is bij ons snel geregeld. U kunt bij ons terecht voor elke woningtaxatie, ook zogenaamde NWWI-taxaties. Binnen enkele dagen heeft u het rapport in tweevoud in huis. De taxatierapporten van Westhuis Makelaardij worden door elke bank en financiële instelling in Nederland geaccepteerd.

Hypotheekadvies

Het vinden van de beste hypotheek begint met het beste advies. Wij werken samen met experts uit de regio, die u helpen bij het afsluiten van de hypotheek die staat als een huis. Nu en over tien jaar. Wij staan, net als onze partners, voor onafhankelijk advies voor het afsluiten, oversluiten en aanpassen van uw hypotheek. Wat uw financiële situatie ook is en waar u ook staat in uw leven, wij zorgen ervoor dat u nét even lekkerder op de bank zit. Plan direct een vrijblijvend gesprek in en kom kennismaken. Want voordat we over geld praten, willen we u eerst beter leren kennen.

Heb je verhuisplannen?

Westhuis Makelaardij is de sleutel naar jouw droomhuis.
Neem direct contact op en maak jouw woondroom waar!

Wonen aan het water

Altijd al gedroomd van heerlijk en sfeervol wonen aan het water? Ontdek ons uitgebreide aanbod van woningen voor waterrijk wonen. Op naar het goede, groene leven!

Huis kopen in Schagen

Wilt u een huis kopen in Schagen? Dat betekent betaalbaar wonen in een historische en bruisende stad. Wonen in Schagen? Méér waar voor uw geld!