Volg ons

Nieuwbouw

EEN NIEUWBOUWWONING KOOPT U VAAK PUUR EN ALLEEN OP BASIS VAN PLAATJES. DAT IS BEST EVEN SPANNEND. GELUKKIG KUNT U BIJ DEZE GROTE STAP VERTROUWEN OP DE ERVARING VAN WESTHUIS MAKELAARDIJ.

/
Nieuwbouw

Aanbod Nieuwbouw

In de regio Schagen wordt volop gebouwd aan de woonwensen van de toekomst. Wilt u duurzaam wonen in een schitterende, groene omgeving? Ontdek ons aanbod van nieuwbouwwoningen en investeer in geweldig wonen en leven.

Nieuwbouw Projecten

Iedereen wil heerlijk wonen. De Kop van Noord-Holland geeft u die ruimte. In de ambitieuze – én populaire – regio barst het van de nieuwbouwplannen. Wilt u weten waar en wanneer uw nieuwe droomhuis gebouwd wordt? Wij geven u een handig overzicht van actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouw Project willem alexanderhof

Er is weer nieuw woningaanbod beschikbaar in Willem Alexanderhof. De 58 woningen van bouwfase 5 west zijn nu in verkoop. Het woningaanbod bestaat uit een mix van: rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen. De vijfde bouwfase krijgt dezelfde sfeer en uitstraling als de eerdere fasen. Ruim van opzet en een grote diversiteit aan woningtypen. Fase 5 krijgt een eigen gezicht met allemaal nieuwe woningontwerpen!

Specialisten

Westhuis Makelaardij is van alle markten thuis – vóóral de huizenmarkt. Inmiddels mogen we ons al jaren een specialist in nieuwbouwwoningen noemen. Niet zonder reden, durven we te zeggen. Projectontwikkelaars uit heel Noord-Holland vertrouwen op onze kennis en kunde voor de verkoop van nieuwbouwwoningen. En fluisteren ons links en rechts ook nog wel eens wat nieuwtjes in. Nieuwsgierig? Neem contact op met één van onze nieuwbouwspecialisten.

Inschrijven

Is verhuizen voor nu een mooie toekomstdroom? Wacht u op het juiste moment voor het kopen van uw eerste woning? Of bent u druk op zoek naar het perfecte nieuwbouwhuis in Noord-Holland? Schrijf u dan in voor onze nieuwbouwnieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste projecten en mis geen enkel nieuwbouwnieuwtje!

Huis verkopen

Heeft u verhuisplannen? Of bent u gewoon heel benieuwd naar de waarde van uw woning? Wat uw wens ook is, wij staan voor u klaar! Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Landelijk wonen

Rust, ruimte, vrijheid. Wie wil dat nu niet? Westhuis Makelaardij is specialist in landelijk wonen in Noord-Holland. Bekijk direct het woningaanbod voor landelijk wonen.

Nieuwbouw

Een gloednieuw thuis, helemaal ingericht naar uw wensen. Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning? Wij begeleiden u van zoektocht tot oplevering.